Categories
Sense categoria

Xerrada sobre les ferides de l’abús

El proper divendres 26 de novembre, vine al Club Escó de Vic, Plaça Divina Pastora, núm. 4, Vic, a les 19h., i podràs escoltar, comprendre i reflexionar de la mà de Noemi Venegas, sobre l’abús al nostre món d’avui, l’impacte que significa per a cada supervivent i la proposta de guarició que desde la Fundació Sunt Lacrimae s’està oferint.

El proper divendres 26 de novembre, vine al Club Escó de Vic, Plaça Divina Pastora, núm. 4, Vic, a les 19h., i podràs escoltar, comprendre i reflexionar de la mà de Noemi Venegas, sobre l’abús al nostre món d’avui, l’impacte que significa per a cada supervivent i la proposta de guarició que desde la Fundació Sunt Lacrimae s’està oferint.

T’esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *